Terug naar overzicht

Spuitgieten voor de tuinbouw

Het spuitgieten van toepassingen voor de tuinbouw biedt veel mogelijkheden. Zo zijn ventilatoren voor deze sector onmisbaar. Doordat ze met grote snelheid draaien, worden er hoge eisen gesteld aan de omhulsels van de ventilatoren. Structura uit Beringe, nabij Weert, is goed in het spuitgieten van omhulsels voor de ventilatoren die veelal gebruikt worden in de tuinbouw. Deze duurzame oplossingen zijn stabiel, stijf en stapelbaar.

Bekijk medische sector

Spuitgieten voor de tuinbouw is duurzaam

In ons machinepark spuitgieten we onder andere voor de tuinbouw. Door de robotlijnen is een groot gedeelte van het werk geautomatiseerd. Dit zorgt voor een efficiënte productie van hoge kwaliteit. Voor kleinschalige producties werken onze ervaren medewerkers handmatig. Tijdens ons werk gaan we zo duurzaam mogelijk te werk. De producten die wij spuitgieten voor de tuinbouw of de machine- en apparatenbouw hebben een lange levensduur en hoeven dus niet snel vervangen te worden. Daarnaast gebruiken we de stroom van onze eigen zonnepanelen en werken we met warmtewisselaars en vrijkoelers. Jouw producten zijn dus niet alleen van hoge kwaliteit, maar komen duurzaam tot stand.

Neem contact met ons op of kom langs

Naast het spuitgieten van producten voor de tuinbouw, produceren we ook toepassingen voor de stallenbouw en voor medische apparaten. Door ons ruime aanbod en het maatwerk dat we leveren, vind je bij ons het product dat je zoekt. Heb je interesse? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@structura.nl of te bellen naar +31 (0)77 3821132. Natuurlijk kun je ook bij ons langskomen!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32