Terug naar overzicht

Het spuitgieten van oplossingen voor de tuinbouw

Het spuitgieten van toepassingen voor de tuinbouw biedt veel mogelijkheden. Zo zijn ventilatoren voor deze sector onmisbaar. Doordat ze met grote snelheid draaien, worden er hoge eisen gesteld aan de behuizingen van de ventilatoren. Structura kan behuizingen voor de ventilatoren die veelal gebruikt worden in de tuinbouw voor jou spuitgieten. Deze duurzame oplossingen zijn stabiel, stijf en stapelbaar.

Bekijk medische sector

Spuitgieten voor de tuinbouw: duurzaam geproduceerd

In ons machinepark spuitgieten we diverse producten voor onder andere de tuinbouw. Door de robotlijnen is een groot gedeelte van het werk geautomatiseerd. Dit zorgt voor een efficiënte productie van hoge kwaliteit. Uiteraard werken onze ervaren medewerkers ook in het machinepark waar ze voornamelijk bezig zijn met de kleinschalige producties. Tijdens ons werk gaan we zo duurzaam mogelijk te werk. De producten die wij spuitgieten, zoals ventilatoren voor de tuinbouw, hebben een lange levensduur en hoeven dus niet snel vervangen te worden. Daarnaast gebruiken we de stroom van onze eigen zonnepanelen en werken we met warmtewisselaars en vrijkoelers. We zorgen ervoor dat jouw producten niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook nog eens duurzaam tot stand komen.

Neem contact op of kom langs

Naast het spuitgieten van producten voor de tuinbouw, produceren we ook toepassingen voor de stallenbouw, de machine- en apparatenbouw en voor medische apparaten. Door ons ruime aanbod en het maatwerk dat we leveren, vind je bij ons het product dat je zoekt. Heb je interesse? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@structura.nl of te bellen naar +31 (0)77 3821132. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze winkel!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32