Terug naar overzicht

image

Spuitgieten voor de stallenbouw

Je schakelt Structura uit Beringe, bij Weert in voor het spuitgieten van diverse producten voor jouw stallenbouw. Wij produceren duurzame TSG-schermen die vaak worden gebruikt in pluimveestallen en varkensstallen. Deze toepassingen exporteren we ook naar landen buiten Nederland, zoals andere landen in Europa en zelfs naar Azië.

Bekijk tuinbouw

De voordelen van het spuitgieten van materiaal in de stallenbouw

De oplossingen voor stallenbouw die wij jou met spuitgieten voor stallenbouw leveren zijn erg populair omdat wij maatwerk leveren. Aangezien wij enkel werken met TSG, is onze kwaliteit uitstekend en bieden wij meer mogelijkheden voor dikkere structuren in onze producten. Bovendien ontvang je jouw producten door de hoge doorloopsnelheid en de snelle levertijden binnen een mum van tijd. Daarnaast heeft spuitgieten voor de stallenbouw nog meer voordelen:

  • Het materiaal is licht en sterk.
  • Het product heeft nauwelijks nabewerking nodig.
  • De producten zijn eenvoudig schoon te houden.
  • De productie verloopt snel en in grote getallen.
  • De productie is relatief goedkoop.

Neem contact op voor meer informatie

De medewerkers van Structura gaan graag met jou in gesprek als je mogelijkheden ziet in het gebruik van spuitgieten in jouw stallenbouw of tuinbouw. We bespreken je wensen en komen tot de geschikte oplossingen voor jouw bedrijf in Zuid-Holland. Wij leveren ook producten aan de medische sector. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bel ons op +31 (0)77 3821132, stuur een e-mail naar info@structura.nl of vul het contactformulier in.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32