Terug naar overzicht

image

Spuitgieten van kunststof voor de stallenbouw

Structura kan diverse producten spuitgieten voor de stallenbouw. We produceren duurzame TSG-schermen die volop worden gebruikt in pluimveestallen en varkensstallen. De schermen worden aan de hand van spuitgieten geproduceerd voor oplossingen in de stallenbouw. De toepassingen worden niet alleen in Nederland verkocht, maar we exporteren de producten ook naar andere landen in Europa en zelfs Azië.

Bekijk tuinbouw

De voordelen van het spuitgieten van materiaal in de stallenbouw

Door het maatwerk dat wij leveren zijn onze oplossingen op het gebied van spuitgieten erg populair voor bedrijven in de stallenbouw. Dit komt onder andere doordat het materiaal licht en sterk is en het product nauwelijks nabewerking nodig heeft. Daarnaast zijn de producten, gemaakt door middel van spuitgieten, eenvoudig schoon te houden wat vooral in de stallenbouw erg handig is. De productie verloopt snel en in grote aantallen en is daardoor ook relatief goedkoop.

Neem contact op voor meer informatie

Zoek je toepassingen op het gebied van spuitgieten voor jouw bedrijf in Zuid-Holland in de stallenbouw? Dan gaan we graag met jou in gesprek. We bespreken je wensen en komen tot de geschikte oplossingen voor jouw bedrijf. Door de hoge doorloopsnelheid en de snelle levertijden heb je jouw producten binnen een mum van tijd binnen. Denk daarbij aan medisch spuitgieten of spuitgieten voor de tuinbouw. Kom langs in onze winkel of neem eerst contact met ons op. Bel ons op +31 (0)77 3821132, stuur een e-mail naar info@structura.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32