Terug naar overzicht

Machine- en apparatenbouw

Ben je op zoek naar een bedrijf dat kunststof halffabricaten produceert door middel van een spuitgietmachine? Dan zit je bij Structura helemaal goed! Met onze spuitgietmachine spuitgieten we verschillende producten voor onder andere bedrijven in de apparatenbouw en machinebouw. Denk daarbij aan buizenpost of de behuizing voor pinautomaten. Onze TSG-producten kom je overal ter wereld tegen. De techniek biedt bijna onbegrensde mogelijkheden in de vormgeving van bijvoorbeeld displays.

Bekijk vending machines

Een spuitgietmachine voor het spuitgieten van jouw kunststof in de apparatenbouw of machinebouw

Structura is een van de weinige bedrijven in Nederland die uitsluitend kunststofproducten maakt door middel van TSG. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het spuitgietproces en daardoor de meest kwalitatieve producten leveren. Het spuitgieten van verschillende kunststofproducten is vooral populair bij klanten in de apparatenbouw en machinebouw. Daarnaast kun je bij ons langskomen als je werkt met vendingmachines. Door middel van een spuitgietmachine zorgen we ervoor dat we jouw idee vertalen naar een originele toepassing voor kunststof.

Profiteer van de voordelen

Het laten spuitgieten van diverse producten voor jouw bedrijf in Noord-Brabant in de machinebouw of apparatenbouw gaat gepaard met verschillende services. Zo leveren we door middel van onze spuitgietmachine echt maatwerk. Daarnaast produceren we niet alleen grote aantallen, maar leveren we ook kleine series op. Daarom kun je ook als kleiner bedrijf in de machinebouw of apparatenbouw bij ons terecht voor oplossingen rondom spuitgieten! We hebben daarnaast een hoge doorloopsnelheid van ons spuitgietwerk én een levertijd van binnen de vier werken.

Kom langs en vraag advies

We streven naar persoonlijke en directe communicatie naar onze klanten. Dit doen we door één vast aanspreekpunt aan te wijzen. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan als je ons inschakelt voor het spuitgieten van producten voor de apparatenbouw en machinebouw. Heb je nog vragen over onze spuitgietmachine of wil je advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77 3821132 of een e-mail te sturen naar info@structura.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen of bij ons in Beringe, in regio Weert, langs te komen. We helpen je graag verder!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32