Terug naar overzicht

Machine- en apparatenbouw

Ben je op zoek naar een bedrijf dat kunststof halffabricaten produceert door middel van een spuitgietmachine? Dan zit je bij ons helemaal goed! Met onze spuitgietmachine spuitgieten we verschillende producten voor onder andere bedrijven in de apparatenbouw en machinebouw. Spuitgieten is een productiemethode die wordt ingezet voor het vervormen van kunststofproducten en wordt vaak gebruikt in de apparatenbouw of machinebouw. Denk daarbij aan buizenpost of de behuizing voor pinautomaten. Deze TSG-producten kom je overal tegen. De techniek biedt bijna onbegrensde mogelijkheden in de vormgeving van bijvoorbeeld displays.

Bekijk vending machines

Een spuitgietmachine voor al jouw kunststof toepassingen

Structura is een van de weinige bedrijven in Nederland die uitsluitend werkt met TSG-spuitgietwerk. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in deze werkwijze en daardoor de meest kwalitatieve producten leveren. Het spuitgieten van verschillende kunststofproducten is vooral populair bij klanten in de apparatenbouw en machinebouw. Maar ook voor bijvoorbeeld vending machines bieden wij de beste spuitgietoplossingen aan. Door middel van een spuitgietmachine zorgen we ervoor dat we jouw idee vertalen naar een kunststof toepassing.

Profiteer van de voordelen

Het laten spuitgieten van diverse producten voor jouw bedrijf in Noord-Brabant in de machinebouw of apparatenbouw gaat gepaard met verschillende services. Zo leveren we door middel van onze spuitgietmachine echt maatwerk. Daarnaast produceren we niet alleen grote aantallen, maar leveren we ook kleine series op. Ook voor kleinere bedrijven in de machinebouw of apparatenbouw staan wij klaar met spuitgieten oplossingen! We hebben daarnaast een hoge doorloopsnelheid en een levertijd van binnen de vier werken.

Kom langs in de winkel en vraag advies

We streven naar persoonlijke en directe communicatie naar onze klanten. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen of wil je advies? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)77 3821132 of een e-mail te sturen naar info@structura.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen of langs te komen in onze winkel. We helpen je graag verder!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32