Terug naar overzicht

Maatwerk spuitgieten

Structura uit Beringe, in de buurt van Weert, levert maatwerk door het spuitgieten van materialen en toepassingen. Schakel ons in voor productengineering en wees verzekerd van een ervaren partner. Materiaalkeuze, productiewijze, oppervlaktebehandeling: we laten geen detail ongemoeid en doen er alles aan om jouw idee te vertalen naar een kunststof toepassing. Bovendien is Structura beschikbaar voor een second opinion inclusief inspectierapport.

Bekijk ons machinepark

Ons maatwerk op het gebied van spuitgieten biedt geschikte oplossingen

Voor spuitgieten op maat, ook wel lage druk spuitgieten genoemd, kun je bij ons terecht in Zuid-Holland of in andere delen van ons land. We bieden met spuitgieten maatwerk oplossingen met kunststof voor bedrijven uit diverse sectoren. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring spuitgieten we maatwerk producten en zorgen we ervoor dat je het materiaal krijgt waar je naar op zoek bent. Onze andere services zijn:

  • Persoonlijke en duidelijke communicatie naar onze klanten
  • Grote flexibiliteit in productie en service
  • Eén aanspreekpunt voor alle processen
  • Hoge doorloopsnelheid en korte levertijd

Daarnaast zijn wij een van de weinige bedrijven die zich specifiek richt op maatwerk door middel van TSG-spuitgieten. We bieden onder andere kunststof behuizingen aan voor diverse producten, zoals vendingmachines.

Vraag meer informatie of kom langs

Heb je een bepaald materiaal of specifieke verpakkingen nodig voor jouw bedrijf? Bespreek dit met ons en wij zoeken samen met jou naar de geschikte oplossing. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om ons te bellen op +31 (0)77 3821132 of een e-mail te sturen naar info@structura.nl. Wil je liever een keer langskomen? Ook in onze winkel ben je van harte welkom!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32