Terug naar overzicht

Maatwerk spuitgieten

Structura levert maatwerk als het gaat om het spuitgieten van materialen en toepassingen. Schakel ons in voor productengineering en wees verzekerd van een ervaren partner. Materiaalkeuze, productiewijze, oppervlaktebehandeling: we laten geen detail ongemoeid en doen er alles aan om jouw idee te vertalen naar een kunststof toepassing. Ook goed om te weten: Structura is beschikbaar voor een second opinion inclusief inspectierapport.

Bekijk ons machinepark

Ons maatwerk op het gebied van spuitgieten biedt geschikte oplossingen

Onze kunststof toepassingen kunnen op maat worden gemaakt, afgestemd op jouw wensen. Heb je een bepaald materiaal of specifieke verpakkingen nodig voor jouw bedrijf? Bespreek dit met ons en wij zoeken samen met jou naar de geschikte oplossing. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring produceren we maatwerk op het gebied van spuitgieten en zorgen we ervoor dat je het materiaal krijgt waar je naar op zoek bent. Naast dit maatwerk bieden we nog andere services aan:

  • Persoonlijke en duidelijke communicatie naar onze klanten
  • Grote flexibiliteit in productie en service
  • Eén aanspreekpunt voor alle processen
  • Hoge doorloopsnelheid en levertijd

Daarnaast zijn wij een van de weinige bedrijven die zich specifiek richt op maatwerk door middel van kunststof spuitgieten. We bieden onder andere kunststof behuizingen aan voor diverse producten, zoals vending machines.

Vraag meer informatie aan of kom langs

Voor maatwerk op het gebied van spuitgieten, ook wel lage druk spuitgieten genoemd, kun je bij ons terecht in Zuid-Holland. We bieden oplossingen voor bedrijven uit diverse sectoren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kun je bellen naar +31 (0)77 3821132 of een e-mail sturen naar info@structura.nl. Wil je liever een keer langskomen? Ook in onze winkel ben je van harte welkom!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32