Spuitgietproces: lage druk resulteert in hoge kwaliteit

Kenmerkend voor het spuitgietproces volgens de TSG-techniek, is het werken met een lage druk. Dat brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van regulier spuitgieten. Samen met blaasmiddel wordt het granulaat in een matrijs gespoten. Dit zet vervolgens uit en neemt exact de gewenste vorm aan. Het resultaat van dit spuitgietproces is een sterk en stijf product zonder inval. Dit is ideaal voor producten met een grotere wanddikte, zoals behuizingen voor koffiemachines of displays voor medische apparatuur. De mechanische belastbaarheid is hoog en de kwaliteit is verzekerd voor de lange termijn.

Neem contact op

Ons spuitgietproces kent vele voordelen

Tijdens ons spuitgietproces wordt er gewerkt met lage druk, waardoor we een product van hoge kwaliteit kunnen produceren. Daarnaast biedt deze techniek nog andere voordelen:

  • Grote ontwerpvrijheid
  • Geen nakrimp of inval
  • Geschikt voor kleine én grote series
  • Oplevering met één of meer lagen lak
  • Wanddikte tot 40 millimeter mogelijk

Door deze voordelen zijn wij in staat om kunststof producten op maat te maken die volledig voldoen aan jouw wensen. Heb je een specifiek ontwerp in gedachten? Bespreek dit met ons en wij regelen de rest. Wil je bijvoorbeeld kunststof behuizingen voor vending machines of andere apparaten? Bij ons is het mogelijk!

Bestel jouw producten door contact op te nemen

Tijdens ons spuitgietproces gaan we professioneel te werk. Aan de hand van jouw wensen leveren we maatwerk op met een levertijd van minder dan vier weken. Door onze hoge doorloopsnelheid heb je jouw producten zo in huis. Daarnaast word je bij alle stappen van ons spuitgietproces betrokken. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel ons dan op +31 (0)77 3821132, stuur een e-mail naar info@structura.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk machine- en apparatenbouw