image

Thermoplastisch schuimgieten

TSG spuitgieten wordt ook wel thermoplastisch schuimgieten of lagedruk spuitgieten genoemd. Tijdens dit proces wordt er een chemisch blaasmiddel toegevoegd aan de kunststof korrels. Dit wordt bij het smelten van de kunststof actief. Daarnaast wordt er schuim aangebracht in de matrijs, waardoor de druk binnenin gelijkmatig verdeeld is. Er ontstaat minder spanning en er is minder kans op vervorming van het eindproduct. Daarnaast is er meer ontwerpvrijheid en is het mogelijk om dikkere wanden te creëren. Thermoplastisch schuimgieten kent dus diverse voordelen.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Thermoplastisch schuimgieten is geschikt voor diverse producten

Door middel van thermoplastisch schuimgieten creëren wij kunststofproducten voor verschillende sectoren in Noord-Brabant. Zo worden de spuitgegoten producten veelal gebruikt in de machine- en apparatenbouw, de tuinbouw, en in de medische sector. Er worden voornamelijk kunststof displays en behuizingen gemaakt voor diverse apparaten. We leveren maatwerk en bieden daarbij ook nog eens de volgende services aan:

  • Een hoge doorloopsnelheid
  • Levertijd van binnen de vier weken
  • Eén aanspreekpunt gedurende het gehele proces
  • Heldere communicatie; alles wordt met de klant overlegd
Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Laat uw kunststofproduct door ons ontwerpen

Wilt u producten thermoplastisch laten schuimgieten in ons machinepark? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Aan de hand van uw wensen creëren we een ontwerp. Wanneer u tevreden bent met dit ontwerp starten we met de uitvoering en zorgen we voor het gewenste eindproduct. Heeft u vooraf nog vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons dan op +31 (0)77 3821132, stuur een e-mail naar info@structura.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32