image

Thermoplastisch schuimgieten

Structura is gespecialiseerd in thermoplastisch schuimgieten. Door onze jarenlange ervaring en grote kennis over deze techniek, leveren wij enkel producten van hoge kwaliteit. Door middel van thermoplastisch schuimgieten (TSG) creëren wij kunststofproducten voor verschillende sectoren in Noord-Brabant en andere delen van Nederland. Onze producten gaan zelfs de hele wereld over. Wij schuimgieten voornamelijk kunststof displays en behuizingen voor diverse apparaten.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Thermoplastisch schuimgieten is geschikt voor diverse producten

Tijdens het proces van thermoplastisch schuimgieten voor onder andere de tuinbouw, wordt er een chemisch blaasmiddel toegevoegd aan de kunststofkorrels, wat bij het smelten van de kunststof actief wordt. Daarnaast wordt er schuim aangebracht in de matrijs, waardoor de druk binnenin gelijkmatig verdeeld wordt. Er ontstaat minder spanning en er is minder kans op vervorming van het eindproduct. Daarnaast is er meer ontwerpvrijheid en is het mogelijk om dikkere wanden te creëren. Thermoplastisch schuimgieten bij Structura uit Beringe, vlak bij Weert, kent dus diverse voordelen. Bovendien leveren wij maatwerk en daarbij bieden we ook nog eens de volgende services aan:

  • Een hoge doorloopsnelheid
  • Levertijd van binnen de vier weken
  • Eén aanspreekpunt gedurende het gehele proces
  • Heldere communicatie waarbij alles met de klant wordt overlegd
Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Laat je kunststofproduct door ons ontwerpen

Wil je producten thermoplastisch laten schuimgieten in ons machinepark? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Aan de hand van jouw wensen in de machine- en apparatenbouw creëren we een ontwerp. Wanneer je tevreden bent met dit ontwerp starten we met de uitvoering van het spuitgietwerk en zorgen we voor het gewenste eindproduct. Heb je vooraf nog vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons dan op +31 (0)77 3821132, stuur een e-mail naar info@structura.nl of vul ons contactformulier in.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32