image

Spuitgietwerk

Voor al jouw spuitgietwerk zit je goed bij Structura in Beringe, nabij Weert. Wij smelten kunststof om tot een viskeuze massa die onder hoge druk wordt ingespoten in een matrijs. Als de kunststof uitzet in deze gietvorm, neemt het uiteindelijk de vorm aan van het door jou gewenste product. Spuitgietwerk met behulp van een gietvorm maakt het mogelijk om jouw product in kleine of grote getalen bij ons te bestellen.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Laat het spuitgietwerk aan ons over

Bij al het spuitgietwerk dat wij uitvoeren, maken we gebruik van de spuitgiettechniek TSG. Wij maken de producten met deze techniek maken lichtgewicht en sterk, met vloeiende contouren die zijn voorzien van een strak oppervlak. Wanneer je ons inschakelt om een product te laten spuitgieten, zorgen we er altijd voor dat jouw producten tot in de kleinste details aansluiten bij jouw wensen. Hiervoor gieten we de kunststof in een op maat gemaakte mal. Maatwerk is dus gegarandeerd, wanneer je kiest voor Structura. Bovendien kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijke en directe communicatie met onze klanten tijdens het spuitgietproces.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Reken op advies

Heb je nog vragen over ons spuitgietwerk of ben je benieuwd of we jouw product kunnen realiseren in ons machinepark? Voor antwoorden op je vragen of voor vakkundig advies neem je contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77 3821132 of een e-mail te sturen naar info@structura.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen of een bezoek te brengen aan ons pand. We helpen je graag verder!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32