image

Matrijs

Tijdens het produceren van kunststofproducten gebruiken de vakkundige medewerkers van Structura een matrijs voor het spuitgieten. Een matrijs is een essentieel gereedschap bij het spuitgieten van kunststofproducten. Door middel van een matrijs is het mogelijk om producten op maat te laten maken. Dit gereedschap bepaalt de kwaliteit en de kenmerken van het eindproduct. Daarom is het erg belangrijk dat dit onderdeel zorgvuldig wordt geconstrueerd en onderhouden.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Producten passend laten maken met een matrijs

Een matrijs is een holle gietvorm die volgespoten wordt met vloeibaar kunststof als granulaat met blaasmiddel. Dit materiaal zet uit en neemt de gewenste vorm aan van het kunststof product dat je in kleine of grote aantallen bij ons bestelt voor jouw project. Zo ontstaat een sterk en stijf product zonder inval. Tijdens het spuitgieten gebruiken wij een matrijs, zodat de vorm van de kunststof behuizingen die je bij ons wilt laten maken steeds hetzelfde is. Het is bovendien mogelijk om een matrijs aan te passen. Het product dat je door ons gaat laten maken zal met deze aangepaste matrijs dus precies naar jouw wens zijn. Jij wordt door ons aanspreekpunt continu betrokken bij het productieproces, zodat je precies weet hoe alles verloopt. Dit is een belangrijk punt in onze persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Neem contact op voor de mogelijkheden

Door een matrijs te laten maken, zorgen we er bij het spuitgieten dus voor dat jouw producten helemaal afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Heb je interesse en wil je bijvoorbeeld het omhulsel van een vending machine door ons laten spuitgieten? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77 3821132, een e-mail te sturen naar info@structura.nl of ons contactformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons in Beringe, nabij Weert, langs te komen voor een gesprek waarin we jouw verwachtingen bespreken en vertalen naar een ontwerp en eindproduct.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32