image

Matrijs

Tijdens het produceren van kunststofproducten gebruiken we een matrijs voor het spuitgieten. Dit is een apparaat bedoeld voor het vormen van kunststofproducten. Een matrijs is een essentieel gereedschap bij het spuitgieten van kunststofproducten. Zo bepaalt de matrijs de kwaliteit en de kenmerken van het eindproduct. Daarom is het erg belangrijk dat dit onderdeel zorgvuldig wordt geconstrueerd en onderhouden.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Wij maken producten op maat met een matrijs

Bij het spuitgieten gebruiken wij een matrijs die zorgt voor de vorm van bijvoorbeeld kunststof behuizingen. Dit zorgt ervoor dat wij producten op maat kunnen maken. De matrijs kan aangepast worden, wat betekent dat we de producten afstemmen op jouw wensen. Zo wordt er tijdens de productie van de kunststof producten granulaat samen met blaasmiddel in een matrijs gespoten. Dit zet vervolgens uit en neemt zo de gewenste vorm aan. Hierdoor ontstaat er een sterk en stijf product zonder inval.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Neem contact op voor de mogelijkheden

Een matrijs zorgt er bij het spuitgieten dus voor dat jouw producten helemaal afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Heb je interesse en wil je bijvoorbeeld een behuizing voor een vending machine door ons laten spuitgieten? Neem dan snel contact op. Bel ons op +31 (0)77 3821132, stuur e-mail naar info@structura.nl of vul het contactformulier op onze website in. Daarnaast is het mogelijk om langs te komen in onze winkel. We streven naar een persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie. We gaan dus graag met je in gesprek om jouw verwachtingen te bespreken en ze te vertalen naar een ontwerp en eindproduct.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32