image

Lage druk spuitgieten

Lage druk spuitgieten is datgene waar je het ervaren bedrijf Structura voor inschakelt. De lage druk tijdens het spuitgieten zorgt ervoor dat de kwalitatieve kunststofproducten niet inzakken en er producten met dikke wanden gecreëerd kunnen worden. Daarnaast is de kunststof stevig en stijf en heeft het een glad oppervlak. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te houden.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

De werkwijze van lage druk spuitgieten

Vraag je je af hoe lage druk spuitgieten in Noord-Brabant precies in zijn werk gaat? In onze spuitgietmachines monteren we een matrijs of mal. De kunststof korrels in de machine smelten door de verhitting en wrijving van een schroef. Ondertussen wordt er aan deze korrels blaasmiddel toegevoegd. De korrels zetten uit wanneer er vochtige lucht bij komt en het mengsel gaat schuimen. In de matrijsholte wordt de gesmolten kunststof door het schuim met kracht tegen de wanden van de matrijs gedrukt. Uiteindelijk levert dit proces een kunststof product op. Het is mogelijk om deze matrijs aan te passen, zodat het product precies naar jouw wens gevormd wordt. Heb jij een speciale vorm in gedachten voor een vending machine? Bespreek het met ons en wij bekijken de mogelijkheden.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Stel jouw vragen telefonisch of via e-mail

Lage druk spuitgieten, ook wel thermoplastisch schuimgieten genoemd, is een uitstekende manier voor het produceren van kunststofproducten in diverse vormen. Neem contact op door te bellen naar +31 (0)77 3821132 of een e-mail te sturen naar info@structura.nl als je een opdracht voor ons hebt of juist meer wilt weten. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen of langs te komen bij ons in Beringe, nabij Weert.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32