image

Lage druk spuitgieten

TSG-spuitgieten is een vorm van lage druk spuitgieten. Dit wordt ook wel thermoplastisch spuitgieten genoemd. De lage druk zorgt ervoor dat de kunststofproducten niet inzakken en er producten met dikke wanden gecreëerd kunnen worden. Daarnaast is het kunststof stevig en stijf en heeft het een glad oppervlak. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te houden.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

De werkwijze van lage druk spuitgieten

Hoe werkt lage druk spuitgieten in Noord-Brabant precies? In onze spuitgietmachines monteren we een matrijs of mal. De kunststof korrels in de machine smelten door de verhitting en wrijving van een schroef. Ondertussen wordt er blaasmiddel toegevoegd aan de kunststof korrels. Doordat er vochtige lucht bij komt, zetten de korrels uit. Het mengsel gaat schuimen. In de matrijsholte wordt de gesmolten kunststof door het schuim met kracht tegen de wanden van de matrijs gedrukt. Door dit proces ontstaat het product. Doordat de vorm van de matrijs aangepast kan worden, is het mogelijk om jouw producten op maat te maken. Heb je dus een bepaalde vorm in gedachten, bijvoorbeeld voor een vending machine? Bespreek het met ons en wij bekijken de mogelijkheden.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Stel uw vragen telefonisch, via de mail of in onze winkel

Lage druk spuitgieten of thermoplastisch schuimgieten is een uitstekende manier voor het produceren van kunststof producten in diverse vormen. Neem contact op door de te bellen naar +31 (0)77 3821132 of een e-mail te sturen naar info@structura.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of langs te komen in onze winkel. Dan bespreken we uw wensen en verwachtingen en gaan we over tot een ontwerp. Tijdens het hele proces heeft u één contactpersoon die alles duidelijk met u communiceert.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32