image

Laat jouw kunststofproducten door ons spuitgieten

Voor kunststof spuitgieten met behulp van TSG kun je het best bij Structura terecht. Onze spuitgieterij is een van de weinige spuitgietbedrijven die enkel deze techniek gebruikt bij het maken van producten van kunststof. Wat kenmerkend is voor deze techniek, is het werken met lage druk. De voordelen van spuitgieten met kunststof zijn onder andere de grote ontwerpvrijheid, het uitblijven van nakrimp of inval en de mogelijkheid van een wanddikte van 40 millimeter. Daarnaast kunnen de producten van kunststof, gemaakt door onze spuitgieter, zowel in kleine als grote series opgeleverd worden. De producten van kunststof uit onze spuitgieterij zijn sterk en stijf, hebben een hoge mechanische belastbaarheid en zijn van hoge kwaliteit. Bovendien behoren wij tot een van de meest duurzame spuitgietbedrijven voor kunststof van Nederland.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Producten van kunststof voor diverse bedrijven op maat maken door middel van spuitgieten

Structura produceert met spuitgieten producten van kunststof voor diverse bedrijven. Wij zijn een van de beste spuitgietbedrijven die maatwerk producten van kunststof leveren voor bijvoorbeeld de medische sector. Geef zelf aan wat jouw wensen en verwachtingen zijn rondom spuitgieten met kunststof en wij passen het ontwerp hierop aan voor, zodat alle bedrijven in ons klantenbestand de producten krijgen die ze willen. Nadat het ontwerp volledig door jou goedgekeurd is, vertaalt onze spuitgieter het naar een product van kunststof. In ons machinepark gaan we vervolgens aan de slag. Met behulp van onze ervaren medewerkers en diverse apparaten maken we jouw kunststofproduct.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Altijd één aanspreekpunt tijdens de samenwerking

Wij maken je het graag zo gemakkelijk mogelijk en ontzorgen je daarbij in transport, voorraadbeheer en nabehandeling. We zijn jouw partner in productengineering en bieden je bedrijf een grote flexibiliteit in productie én in service. Dat is precies waarom vele bedrijven jou al voorgingen opdrachten voor producten die wij met kunststof spuitgieten in onze spuitgieterij.

Bel, stuur een e-mail of kom langs

Laat jouw producten van kunststof spuitgieten door een van de weinige spuitgietbedrijven die enkel met TSG werkt. Wij hebben als spuitgieter de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan over het spuitgeitproces met kunststof. Zo garanderen we een product van hoge kwaliteit, precies afgestemd op jouw wensen. Heb je een opdracht voor producten van kunststof voor onze spuitgieterij? Neem dan contact met ons op via +31 (0)77 3821132 of info@structura.nl. Daarnaast Is het mogelijk om bij onze spuitgieterij in Beringe, in de buurt van Weert, langs te komen voor een gesprek met onze spuitgieter als een idee heeft voor een eigen product van kunststof.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32