image

Laat jouw kunststofproducten door ons spuitgieten

Bij Structura werken we uitsluitend met de techniek van TSG kunststof spuitgieten en dit maakt ons een van de weinige spuitgietbedrijven die deze werkwijze hanteert. Wat kenmerkend is voor deze techniek, is het werken met lage druk. De voordelen van TSG kunststof spuitgieten, zijn dat er een grote ontwerpvrijheid is, geen nakrimp of inval ontstaat en een wanddikte van 40 millimeter mogelijk is. Daarnaast kunnen de producten zowel in kleine als grote series opgeleverd worden. De kunststofproducten zijn sterk en stijf, hebben een hoge mechanische belastbaarheid en zijn van hoge kwaliteit.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Kunststofproducten op maat gemaakt door spuitgieten

Structura produceert kunststof producten met spuitgieten en is een van de spuitgietbedrijven die maatwerk producten levert voor bijvoorbeeld de medische sector. Geef zelf aan wat je wensen en verwachtingen zijn en wij passen het ontwerp hierop aan. Nadat het ontwerp volledig door jou goedgekeurd is, vertalen we het naar een product. In ons machinepark gaan we vervolgens aan de slag. Met behulp van onze ervaren medewerkers en diverse apparaten spuitgieten we jouw kunststofproduct. Tijdens de productie gaan we duurzaam te werk. Zo gebruiken we stroom die opgewekt is met onze eigen zonnepanelen en maken we gebruik van warmtewisselaars en vrijkoelers. Zo behoren we tot de meest duurzame spuitgietbedrijven van Nederland.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Bel, mail of kom langs in onze winkel

Laat jouw kunststofproducten maken door een van de weinige spuitgietbedrijven die enkel met TSG-spuitgieten werkt. Doordat wij alleen maar met de TSG techniek werken, hebben we over de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan over deze werkwijze. Zo garanderen we een product van hoge kwaliteit precies afgestemd op jouw wensen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)77 3821132 of een e-mail te sturen naar info@structura.nl. Daarnaast kun je ons contactformulier op de website invullen of langskomen in onze winkel.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32