image

Kunststof producten laten spuiten

Wanneer je van kunststof diverse producten wilt laten spuiten, mag je bij ons rekenen op vakwerk. Heb je een specifiek ontwerp in gedachten? Dat is voor ons gespecialiseerde bedrijf Structura geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw product precies zo wordt zoals jij voor ogen hebt.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Van kunststof verschillende producten laten spuiten in kleine of grote series

Voordat je jouw producten van kunststof door onze spuitgieterij gaat laten spuiten, geef je eenvoudig zelf de wensen en verwachtingen van jouw bedrijf aan in een persoonlijk gesprek. Op die manier is het voor ons mogelijk om een ontwerp en een geschikte kunststof mal te maken die hier exact op aansluit. Nadat het ontwerp volledig door jou goedgekeurd is, vertalen we het naar een eindproduct van topkwaliteit. In ons machinepark gaan we vervolgens aan de slag en laten we onze ervaren medewerkers producten van kunststof geheel naar jouw wens spuiten.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je producten van kunststof laten spuiten door ons? We bieden oplossingen voor bedrijven uit diverse sectoren als de stallenbouw. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast bel je eenvoudig naar +31 (0)77 3821132 of stuur je een e-mail naar info@structura.nl. Als je liever langskomt, heten we je van harte welkom in Beringe, in de omgeving van Weert.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32