image

Kunststof gieten in een mal

Door vloeibare kunststof te gieten in een mal, maken de medewerkers van Structure in Beringe, vlak bij Weert, diverse producten met verschillende vormen en groottes. Dit proces wordt ook wel spuitgieten genoemd. Wij leveren maatwerk als het gaat om het spuitgieten van diverse producten voor jouw project in diverse sectoren. Schakel ons in en wees verzekerd van een ervaren partner!

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Vloeibare kunststof gieten in een mal om een product naar wens te maken

Bij spuitgieten wordt kunststof vormgegeven met behulp van een stijfframe of een pasvorm, ook wel de matrijs genoemd. De vloeibare kunststof die we in deze holle mal gieten zal na uitzetting de vorm van die mal aannemen. Je kunt dus iedere gewenste vorm kiezen die je wilt. Daarom is schuimgieten één van de populairste technieken voor het maken van allerlei producten van kunststof. Structura is een van de weinige bedrijven in Nederland die uitsluitend werkt met TSG. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in deze werkwijze en daardoor de meest kwalitatieve producten leveren.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het proces waarbij wij vloeibare kunststof in een mal gieten. Wij leggen je graag alles uit in een persoonlijk gesprek waarin we met op basis van jouw wensen een ontwerp maken voor een product dat jij nodig hebt voor je project. Kies voor ons als partner en reken altijd op maatwerk voor jouw bedrijf. Wil je weten wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan op +31 (0)77 3821132 of stuur een e-mail naar info@structura.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32