image

Behuizing

Bij Structura is het mogelijk om kunststof behuizing op maat te laten maken voor diverse producten. Denk daarbij aan behuizingen op maat voor koffiemachines, medische apparatuur en ventilatoren. Door onze specialisatie in de TSG-spuittechniek, is de kunststof behuizing die je bij ons op maat kunt laten maken van de beste kwaliteit door de dikkere structuur in onze producten. De behuizingen op maat zijn sterke en stijve producten zonder inval. Ook is de mechanische belastbaarheid van deze producten hoog en gaan ze lange tijd mee. Wij produceren het meeste voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt, maar onze producten zijn bruikbaar voor klanten over de hele wereld.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Wat kun je verwachten als je kunststof behuizing op maat wilt laten maken door ons?

Structura is een van de weinige bedrijven die uitsluitend TSG-spuitgietwerk levert. Wij zijn gespecialiseerd in deze techniek en door onze grote kennis kun jij jouw kunststof behuizing met een gerust hart door ons op maat laten maken. Onze producten zijn maatwerk en zijn volledig afgestemd op jouw wensen. Daarnaast spuitgieten we behuizingen op maat voor bedrijven in verschillende sectoren, zoals de stallenbouw. Wil je een kunststof behuizing door ons op maat laten maken voor deze sector of voor de tuinbouw? Dan gaan we graag met je in gesprek. We bespreken jouw wensen en verwachtingen, maken een ontwerp en zetten het ontwerp om in een kunststofproduct. Bij al deze stappen in het proces word je betrokken. Jouw behuizingen op maat worden bovendien binnen vier weken geleverd door onze hoge doorloopsnelheid. Op die manier heb je jouw kunststof behuizing die je door ons op maat wilt laten maken snel in huis.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Kom langs en profiteer van persoonlijke service

Als medewerkers van Structura gaan we voor een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en vragen en zorgen voor duidelijke en directe communicatie door één aanspreekpunt voor jouw bedrijf aan te stellen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen of wil je weten wat onze werkwijze is bij het maken van behuizingen op maat? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)77 3821132, een e-mail te sturen naar info@structura.nl of vul het contactformulier in. Dit formulier vul je ook in als je een opdracht voor ons hebt. Wil je liever een keer langskomen om te praten over jouw behuizingen op maat? Ook dat is mogelijk! We verwelkomen je graag in Beringe, in de buurt van Weert.

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32