image

Een kunststof behuizing voor jouw producten

Bij Structura kun je terecht voor kunststof behuizing op maat voor diverse producten. Denk daarbij aan behuizingen voor koffiemachines, medische apparatuur en ventilatoren. Door de TSG-spuittechniek toe te passen, ontstaat er een sterk en stijf product zonder inval. De kunststof behuizing heeft een goede kwaliteit en de mechanische belastbaarheid is hoog. Het product gaat daarnaast lange tijd mee.

Neem contact op

Vanaf orderdatum binnen 4 weken uitleveren

Ontzorgen van ontwerp tot oppervlaktebehandeling

Duurzame producten

image

Wat kun je verwachten van een kunststof behuizing op maat?

Structura is een van de weinige bedrijven die uitsluitend werkt met TSG spuitgieten. Dit betekent dat we veel kennis hebben over deze techniek en voor jou een kunststof behuizing op maat kunnen maken. Onze producten zijn volledig afgestemd op jouw wensen. Daarnaast spuitgieten we de behuizingen voor bedrijven in verschillende sectoren, zoals de stallenbouw, de tuinbouw en de medische sector. Wil je een kunststof behuizing door ons op maat laten maken? Dan gaan we graag met je in gesprek. We bespreken jouw wensen en verwachtingen, maken een ontwerp en vertalen het ontwerp tot een kunststofproduct. Bij al deze stappen in het proces word je betrokken.

Bel ons op +31 (0)77 382 11 32

Kom langs en profiteer van de services

Naast dat we voor jou een kunststof behuizing op maat maken, bieden we nog andere services. Zo hebben we een hoge doorloopsnelheid en worden je producten binnen vier weken geleverd. Op die manier heb je jouw kunststof behuizing snel in huis. Daarnaast gaan we voor een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en vragen en zorgen voor duidelijke en directe communicatie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)77 3821132, een e-mail te sturen naar info@structura.nl of vul het contactformulier in. Wil je liever een keer langskomen? Ook dat is mogelijk! We verwelkomen je graag in onze winkel!

Erik Smits

Vragen? Bel gerust! +31 (0)77 382 11 32